LA HORA DEL CUENTO

MAMÀ NINA

Divendres ens va venir a contar dos contes n'Illaria, la mamà de na Nina, "La vida de Frida Calo" i "Paul Gaugin". Després ens va repartir uns dibuixos que vam poder pintar i dur-los a casa.
Gràcies Illaria!!!
MAMÀ JAVIER

Avui ens ha visitat n'Ana, la mamà d'en Javier, a contar-nos el conte "Quin gust fa la luna?". Ens l'ha contat fent una petita representació amb ajuda d'una decoració que ens ha agradat molt i ens ha ajudat a seguir el conte. Després ens ha regalat un trosset de lluna per hom. Gràcies Ana!!!

MAMÀ CHLOE

Dimecres va venir na Cristina, la mamà de na Chloe, a contar-nos el conte "Little hungry caterpillar" i ens va agradar molt. Van recordar colors I noms de fruites en anglès. Gràcies Cristina!!!

PAPÀ CARLA

Avui ha vingut el papà n'Agustín, es papà de na Carla, a contar-nos el conte "El topo que quería saber". Hem escoltar molt i ensha agradat que el compartís amb noltros. Gràcies Agustín!!!

MAMÀ LAURA

La mamà de na Laura ha vingut avui a contar-nos el conte de " La Bella y la Bestia" a la Hora del cuento". Ha vingut vestida de Bella i ens l'ha contat amb ajuda d'unes figuretes en miniatura dels personatges del conte. Després hem cantat tots junts amb ella la cançó de la Bella. Gràcies!!!

MAMÀ SOFÍA


Aquesta setmana hem començat amb La hora del cuento. La que ho ha estrenat és na Gloria, la mamà de na Sofía. Ens ha vingu a contar el conte de "El monstruo de colores", on ens expliquen les diferents emocions. Després ens ha posta una cançó sobre aquesta història i ens ha donat un dibuix del monstre, que hem pintat i ens l'hem enduit a casa. Gràcies Gloria!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

CARNAVAL

Aquesta setmana hem celebrat el Carnaval com ens va dir Carnestoltes. Aquí teniu unes fotos del que vam fer...